Jag vill bara packa ihop allt jag äger och fly från denna hemska stad.

 
 

Dirty streets, sad moments and an unhealty life.

 
Det är precis så som på bilderna jag känner mig. smutsig, ledsen, trött och ohälsosam.
Bilden är tagen i Moskva, det var väl ungefär såhär det såg ut utanfön själva Stan-stan. Och det är väl lite så jag känner mig också, lite utanför och oviktig.
 
Nej, inte alls. Jag känner att jag är och blir älskad. Att jag betyder något för många. Men jag älskar inte mig själv, man måste älska sig själv innan man kan älska tillbaka och det är väl lite det som är mitt problem just nu. Även fast jag verkligen älskar mina vänner och familj, har jag nu svårt för att visa och känna det just nu. Och jag vill ha en förändring nu nu nu. För man får inte leva om sitt liv och det är det som är själva grejen.
 
För övrigt: Imorgon har jag prov i gävle IGEN för moppe. + Jag kom in på estetiska och det nästan gjorde mig hel. Jag blev så lycklig och bara tanken av att jag nu kommer få dansa två dagar i veckan på skoltid gör mig helt exalterad och virrig. Vill bara hoppa och skrika, så som människor gör i filmer när de vunnit på lotto eller någon spelautomat. Helt galen. Och jag mår så bra av att dansa, kännslan under tiden och de 24 timmarna efteråt glömmer jag bort vilket liv det är jag lever och hur jag egentligen mår, vilken person jag är. Jag känner mig fri, lycklig, värdefull och helt euforisk!
 
Nu ska jag sova, wow klockan har hunnit blivit 01:00 och jag som hade bestämt mig för att somna tidigt ikväll. Mina planer brister jämt! Godnatt :)

Moskva del.3

Ingången till Gorke-parken.En söt lite ekorre i parken.
Det fanns massa mjuka dynor och solstolar att vila i, det bästa var väl att det fanns gratis lösefritt Wifi över hela stället!
Här väntar vi på alla pizzor och min sallad, som bestod av några få blad,två små bitar mozarella, en halv tomat och tre bitar gurka. Vilken middag säger jag bara!!
Här åker vi "skolbuss".
Sista Café-besöket på Starbucks!
Tha hotellentré!
 
 
 
 
PS. Har inte bloggat på jättelänge pga jag inte haft tid, men ska försöka så gott det går! :)

RSS 2.0