Asos.com

            
 
 
Titta så fina klänningar, alla hittade på asos efter en snabbcheck där! Klicka på bilden för att komma till klänningen som föll dig mest till smaken! 
 

plugghäst number one!

 
 Jag har ingen motivation till det här eviga pluggandet... nej men jag gör det fan ändå! 
Pluggar just nu om Forntiden och tänker på hur jävla lyckligt lottad jag är som har Filippa som vän. Har hängt med henne hela skoldagen, På raster, lunchen, en lektion med hennes "lektiongrupp" (???) och hon en lektion med min klass som hade Engelska. Efter skolan stack vi på max pch käka. Jag: tre naturella cheeseburgare och hon maxbox (äpple istället för strips, naturell burgare och ramlösa) <-- min lilla hjältinna! Vi gick sedan till karma för att gymma, tog oss ett tag att komma gång dock.. men we did it. 
När jag kom hem somnade jag direkt så har fortfarande inte duschat eller bytt om haha.. men gör det när jag är klart med allt pluggande för måste verkligen få klart det här idag! har ju matte också kom jag på.
 
Brukar inte göra såna här inlägg om hur dagen har varit men nu gjorde jag det. dels för att dagen har varit så himla fantastiskt bra och för de där extra små fjärrilarna i magen. 

Bobblehead

Är en sjukling dag.2 med feber, huvudvärk och ögoninflammation. Hur ska det gå för mig? Men ändå så fick jag inspiration av några av mina favoritartister som christina aguliera, Rihanna, Lady gaga, Gwen, nicki minaj och en lite skandalkåt älskling - Miley Cyrus. Helt plötsligt ploppade dessa bilder upp :)
 

Tre fina bloggtips.

Tänkte ge er lite tips på tre helcoola bloggar jag läser. Och då är det så att jag tänker bara lägga ut någon bild på dem och lägga en länk på bilden så får ni klicka er in själva. Jag känner allt för mycket för dessa bloggar så skulle jag beskriva lite om dem så skulle väl tårarna börja rinna.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0