Veckans länkar.

Jag har kommit på en ny sak: Länka veckans mest uppskattade artiklar, krönikor, repotage m.m. efter varje vecka. Här har ni några sedan förra veckan.
 
 
"Alla män ansvarar för våldtäkterna."
 
"Nu får det vara nog med sexistisk reklam."
 
"Nakenbilder på nätet används som hämd."
 
"Domare försvarar sänkt skadestånd för sexfilm." 
 

Äntligen!

 
Jag är inte van med att inte få träna, särkilt inte att vara utan träning i två veckor. Visst har jag varit sjuk en längre tid än två veckor men jag har alltid kunnat blivit frisk även fast jag tränat när jag varit sjuk, denna gången gick det inte alls. Jag har äntligen blivit frisk från att varit förkyld och febrig i 8 veckor! Hallelujah! 

Så imorgon, finally, ska jag få promenera milen runt stan och köra ett ben-och-rumppass. Åh herre som jag längtat efter att få plåga mina ben och rumpa, favoritkorppsdelarna att plåga tycker jag. Inte nog med att man får så grympt snygg rumpa och ben, men känslan att känna sig så stark som jag just är i benen. 
 
Veckans Träningschema: 
 
Tisdag: 10 km walk + 40 min strenght training at gym (legs).
Onsdag: 2.5 km run + 2 km walk.
Fredag: 45 min strenght training (arms).
 
Börjar lugnt då jag vart sängliggandes i 2 veckor. 

Ballt kvällsinlägg.

Frukost från veckan on instagram. 
Kanske ni vill ta del av den nya myslistan? Glömde minsan länka den sist men här kommer den, HipsterMys:eng.  Jag har ennu inte börjat på svenska myslistan än då jag helt enkelt glömt bort den. 
 

Nytt behövnde!

 
New In
 
New In by anskb 
 
Jacka från hm och skor från intersport. varför? - jo för min nuvarande vinterjacka är så tung så jag får ont i nacken och mina springskor som jag inte för så länge sedan köpte blev stulna. 

To build a home

Jag håller på med några små mys listor, två stycken för att vara exakt. och för att vara lite mer kopia av min mamma så har jag döpt dem till HipsterMys som hon också har en lista som heter. Allt för att inte kopiera så att det syns och för att förstå inehållet lättare så har jag lagt till språket på listorna. -> HipsterMys:sv och HipsterMys:eng ;) Kommer upp senare.
 

RSS 2.0