Russia

kommer befinna mig i Moskav från söndag till onsdag så kommer inte blogga under den tiden och just nu har jag verkligen inte tid. men när jag kommer hem igen så kommer ni få massa billder från resan! puss

Out of focus.


I wish i was your favorite girl.

 
 

10 minutes ago.

 
Har haft en superbra dag med Lydia, Oskar och Theodor. Verkligen älskar dessa människor. 

Grattis på morsdag världens bästa mamma!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I can tell from your eyes that you've never been by the riverside.

 
Sitter vid köksbordet och pluggar till körkortsprovet som är på torsdag, så nervös. 
Tidigare idag så var jag nere på kulturhuset och kollade in dansotekets våravslutning och där var även Helsinglands dansteater och uppträdde också. så fint att se. Har för övrigt varit världens bästa väder idag och min pojk kom också tillbaka till sverige, skönt!

Rule number 1, It's that you gotta have fun.

 
Lite från igår.
tröja H&M 50:-      Kjol H&M 100:-        Hårband TopShop 100:-      Solglasögon H&M 10:-

You and me t o g e t h e r, f o r e v e r, will never die.

 
Piffade till mig en lite gif igår, av gårdagens foto. 

Just nu sitter jag på bussen hem mot bollnäs igen, skönt!!

Burning pot: hur jag gjorde.

Jag började med att lägga i en liten stearintråd med stelnat stearin på. 
 
 
sedan tände jag ett ljus för att det skulle få droppa ner i flyttannde form ner i grytan, satt sådär tills grytan var fylld.
 
Och för att inte tråden skulle hamna liggandes åt sidan sen när allt var klart så fick jag hålla i den såhär i 2 min ungefär tills ytan stelnat och jag kunde lämna den för att stelna ensam.
 
I stelningsprocess.
 
Voilaaaa, klarer som choklader! 

New hair color.

 
1) färgen kommer ljusna till sig, just nu ser den lite svart/blå/röd ut.
2) jag är röd i facet efter att ha solat hela dagen igår, sjukt skönt var det.
3) lite konstig gif och olika redigeringar på bilden och gifen. men det gör väl inget! 
 
ps. är i stockholm och shoppar nu, bilder på inköp och annar skojs kommer imorgon ♥

I'm lovin it!

 
 
Hittade denna på en blogg och bara älskade den, hur skön? skitskön!!

Burning pot

 
~ Sitter just nu i badrummet med mamma som håller på och färgar mitt hår.
 

Grytan ni ser på bilden fyndade jag på Röda Korset för 15kr. Fick en superidé direkt när jag såg den och det var att stöpta ljus i den. Så voilaaaa en brinnande gryta! 
Imorgon lägger jag upp ett inlägg om hur jag gjorde.

It's all because of youuuu.

 
Såhär i efterhand ser det väldigt fult ut med denna klänning-bränna efter jag suttit i solen och dömt brännboll, men gud så skönt det var! Δ

#OpUmea

Ni har säkert hört talas om den där flaskvåldtäkten av tre 19-åriga killar i Umeå. Om inte tycker jag att ni ska läsa om det, finns i de stora nyhetstidningarna som DN, aftonbladet och expressen. 
 
Dessa tre killar våldtog alltså en tjej på en fest med en vinflaska. De säger att hon skulle ha varit blyg och därför inte särat på benen. Killarna frigavs från dommen och går nu fria. Tycker vi detta är rätt? NEJ!
 
Läs denna länk och sprid den gärna vidare! http://pastebin.com/Bf6BnM1K 

Spiders

Imma tell you something guy's.
 
Okej, för lite mer än en timmer sedan, låg jag fridfullt i min säng och kollade på skins, när jag plötsligt ser något i ögonvrån röra på sig. Jag checkade vad det var, och där på väggen kröp en stor fet jävla spindel!!! ingen spindel med liten kropp och jätte långa ben, utan fet jävla kropp 1 cm i diametern och 1 cm långa ben som säkert var ½cm bred. Jag hatar spindlar. En av mina största fobier.
 
Jag hade datan i knät så när jag såg spindeln så kastade jag den mot spindeln, fort som fan upp ur sängen och raka vägen, till andra sidan av huset, till mamma. Slängde mig upp i hennes säng och började bölgrina och skaka. Jag har aldrigt blivit såhär rödd för en spindel förut. Inte så att jag börjat grinat. Jag låg där ett tag innan jag sa till mamma att det kröp en stor fet spindel på väggen.
 
Mamma klädde på sig mjukiskläder och t.o.m mössa. Hon hämtade massa papper och en skärbräda som hon inte ens använde. När vi kom in till mitt rum igen fick hon leta runt efter spindeln som sprungit iväg, medans jag står utanför dörren och stampar med fötterna så ingen spindel ska få tag i dem.
 
Mamma dödade spindeln iaf, så hennes fel om det regnar imorgon. (Egentligen idag enligt klocka men eftersom jag inte lagt mig än så blir det imorgon.) Iaf, jag grinar fortfarande. ]] Efter mamma tagit ut spindeln i mitt rum hämtade jag damsugaren och damsugade hela rummet, och damma hela rummet. Efter det gick jag och duscha, åh jag kände att det kröp spindlar över hela min kropp och jag känner det fortfarande.
 
Jag känner på mig riktigt väl att jag kommer drömma mardrömar om detta inatt, fast kanske lite mer likt som i harry potter när det blir attakerade av spindlarna där. Så godnatt och "sov sött".

summertime sadness


A Tumblr dreamer.


Just like heaven.

 
Sitter nu troligtvis hemma hos pojkvännen och myser eller något, har det bra iaf. (tidsbestämt inlägg)

smoky

 
Bilder sedan igr kväll.

Kvällsdimma

 
Säger godnatt för mig nu, fler bilder på dimman kommer imorgon bitti. 

Filmtime

 
När man känner att plånkan svider lite för mycket för en b&j men ändå så himla sugen på det så hittar man de här på Lidl för 25 kr styck och de smaka nästan precis samma sak (förutom den där underbara kännslan man får när man käkar b&j). 
 
Detta och Sune i Grekland med mamma och patrik nu. Redan sett typ halva filmen med Espen redan men det gör inget, för då kan jag bara sitta halva filmen igenom och längta och pirra till de där superroiga stunderna i filmen kommer. Verkligen en film jag rekomenderar för fork med "dålig" humor. (egentligen folk med dålig humor som har den bästa humorn.(För vi hittar humorn i minsta lilla händelse.)) 

What to do?

 
Så rastlös och uttråkad så jag blir tokig, samtidigt som jag inte har lust med någonting. 

Love your body.

 
Jag börjar bli så sjukt trött på alla skönhetsideal överallt. Både för kvinnor och män. Att kvinnor ska vara smala och söta, och män stora starka och ståtliga. Jag orkar seriöst inte. Det förstör oss så jävla mycket. 
Fast vi inte tänker på det så finns det runt omkring oss hela tiden. Du själv tänker på att inte äta för mycket onyttigheter för att du inte vill bli tjock. du tänker när du går på stan och ser en smal tjej " åh vad fin, jag vill se ut som henne". NEJ! Vart finns det roliga med att se ut som någon annan i gemfört med att vara en egen unik individ? -ingenstans!
 
En till sak, när ni ser någon som har aneroxia och ni tänker "usch vad jävla smal, hon måste ju äta!". Vet ni varför hon är just sådär smal? jo för att hon har fallit, hon har fallit för dom här skönhetsidealen som visas på tv, reklamblad, osv. Hon har slutat ätit för att vilja bli som någon annan, men hon tycks sig aldrig vara där, på samma nivå som hennes förebild. Så hon fortsätter att inte äta, men ser bara en tjock figur när hon tittar på sig själv i spegeln. 
 
Man blir så förvrängd i hjärnan.
Och att vara smal är inte hälsosam, hälsosam kan du vara vilken storlek på kroppen du än har. 

Don't you worry child

 
kom precis hem från fotbollsträningen ska duscha och äta nu, sen ska jag tillägna resten av min vakna tid framför skins, käraste skins. 

sjukhusbesök

Vaknade brevid min fina imorse, gjorde oss i ordning och åkte till sjukhuset till någon speciallist som skulle kolla min näsa (...). 
Efter det har vi bara legat i soffan och myst och kollat på "Berättelsen om Pi" sjukt bra iaf. Kl 16:00 har jag dansträning och efter det 18:00 fotbollsträning. happy life.
 
 

Make it all alright

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DjungelGodis

 
Skins + Naturgodis nu, mår bra.Δ

We R Who We R

 
Ny tröja från Vintagehuset idag, en POLO 50:-. 

Kom precis hem från fotbollsträningen, första jag gjorde när jag gick innanför dörren var att börja blöda näsblod, skitakul.

RSS 2.0