Love your body.

 
Jag börjar bli så sjukt trött på alla skönhetsideal överallt. Både för kvinnor och män. Att kvinnor ska vara smala och söta, och män stora starka och ståtliga. Jag orkar seriöst inte. Det förstör oss så jävla mycket. 
Fast vi inte tänker på det så finns det runt omkring oss hela tiden. Du själv tänker på att inte äta för mycket onyttigheter för att du inte vill bli tjock. du tänker när du går på stan och ser en smal tjej " åh vad fin, jag vill se ut som henne". NEJ! Vart finns det roliga med att se ut som någon annan i gemfört med att vara en egen unik individ? -ingenstans!
 
En till sak, när ni ser någon som har aneroxia och ni tänker "usch vad jävla smal, hon måste ju äta!". Vet ni varför hon är just sådär smal? jo för att hon har fallit, hon har fallit för dom här skönhetsidealen som visas på tv, reklamblad, osv. Hon har slutat ätit för att vilja bli som någon annan, men hon tycks sig aldrig vara där, på samma nivå som hennes förebild. Så hon fortsätter att inte äta, men ser bara en tjock figur när hon tittar på sig själv i spegeln. 
 
Man blir så förvrängd i hjärnan.
Och att vara smal är inte hälsosam, hälsosam kan du vara vilken storlek på kroppen du än har. 

Kommentarer
Postat av: molly

Åh, du är en sån fin människa alicia. fina, fina du!

Svar: Du med molly!
Alicia Nilsson Berglund

2013-05-12 @ 20:24:15
URL: http://mollyannasvedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0